Internet dromen zijn bedrog

E-strategie model

Een model om te komen tot een samenhangende en succesvolle e-strategie door een consistent marketing- en verkoopproces, door vertrouwen te wekken in de transactie, en door een adequate logistieke afhandeling en oog voor het noodzakelijke veranderingsproces. Dit artikel is geldig voor leveranciers van producten en standaarddiensten.

Internetrecht en beveiliging transacties

De formele, objectieve aspecten van internettransacties met o.a. bewijskracht op internet, SSL, SET en het beveiligen van de e-business organisatie zelf. De geldigheid beperkt zich in feite tot webwinkels. Daarnaast zijn er aspecten bruikbaar voor bedrijven die formele informatie uitwisselen via internet.

Vertrouwen wekken in een internettransactie

De consument zal alleen een transactie sluiten via internet als u zijn vertrouwen weet te winnen en hij u geloofwaardig vindt. Ook dit artikel is gericht op webwinkels met standaardproducten bestemd voor de consument.

27 Lessons Learned inzake opzetten van een e-commerce website

Het opzetten van een e-commerce website is als het openen van een nieuwe vestiging. Lessons learned, die u kunnen helpen bij een succesvolle opening. De lessen zijn nog steeds geldig maar zijn toegespitst op B2C e-business. Voor andere internet toepassingen (60-80% van de bedrijven) is een vertaalslag nodig.