Werving ICT-personeel

Ik heb acuut software ontwikkelaars nodig

De economie trekt weer aan. Met vaak infrastructurele ICT-projecten als gevolg. De specialisten waaraan u behoefte hebt zijn niet meer ... Die zijn mogelijk wegbezuinigd of ze zijn nog geen specialist in uw nieuwe infrastructuur. Toch willen gebruikers, dat gisteren aan hun wensen wordt voldaan en dus heeft u acuut software ontwikkelaars nodig. Wat nu?

Werving & Selectie ICT personeel? Weggegooid geld!

In veel gevallen is het aantrekken van een extern Werving & Selectiebureau voor ICT-personeel weggegooid geld. Maar er zijn momenten waarop het inschakelen van zon recruiter wl zin heeft. In dit artikel leest u er meer over...

Is IT-medewerker slechts een tijdelijke functie?

De meeste IT-medewerkers hebben een beperkte houdbaarheidsdatum. De competenties die ze bij aanvang van hun dienstbetrekking volgens hun functiebeschrijving moeten hebben, zijn over n, twee jaar niet meer toereikend. In dit artikel leest u hoe u beperkte houdbaarheid van competentieprofielen toch profitable kunt maken.

Hoe kom ik aan goede programmeurs en technische beheerders?

Uw zoekopdracht naar een geschikte ICT-medewerker is echt dringend. En ook nog zeer specialistisch. En zo zijn er nog meer redenen waarom u niet bij uw eigen P&O-afdeling terecht kunt voor de werving & selectie. U leest in dit artikel hoe u dan toch aan goede programmeurs en technische beheerders komt.

Waarom ICT-managers niets van recruitment begrijpen

U hoeft zelf niets van recruitment te begrijpen. Dat is maar goed ook. U hebt het al druk genoeg. Bovendien is het een vak apart. Hoe u toch aan zeer specialistische ICT-ers komt, leest u in dit artikel.

In Nederland kun je geen goede IT-programmeur worden

Nederland heeft niet genoeg goede IT-medewerkers. U zoekt een specialist? Gebruik dan maar een loep. Hoe dat komt leest u in dit artikel...

Werving en selectie: kan het ook persoonlijker?

Elk Werving & Selectie bureau heeft een eigen klantenbenadering. De ene benadering past beter bij u dan de andere. Gaat u voor de lopende of een persoonlijke band? Voelt u zich thuis in een fabriek waar de productie het enige is wat telt, of doet u het liefst zaken met een ambachtelijke specialist? Aan u de keuze...

Welke eisen moet u stellen aan een offshore IT-projectleider?

Binnenkort heeft uw bedrijf een offshore project. Een enorme IT-klus in het buitenland. Een kolfje naar uw hand. Maar elk project moet een projectleider hebben. En daar wringt de schoen. Want een offshore projectleider moet aan andere eisen voldoen dan een leider van een project op eigen bodem. Een offshore project heeft namelijk zijn eigen wetten. In dit artikel leest u er meer over.

Profielen beschikbare ICT-specialisten

Waar u gekwalificeerd ICT-personeel vindt? Simpel. Lees dit artikel, kijk eens door onze selectie heen en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.