Media Plaza evenementen

Greening the Enterprise 2.0

Conferentie 25 juni 2008.
IT consumeert een steeds groter aandeel van het totale energieverbruik van organisaties. 'Green IT' zal daarom de komende jaren een steeds belangrijker factor worden bij het nemen van investeringsbeslissingen. De conferentie Greening The Enterprise laat zien dat de IT-industrie zelf al opvallend veel heeft ontwikkeld om zowel het energieverbruik als de milieubelasting drastisch te verminderen. Maar hoe kunt u hiervan profiteren?

Open Security

Seminar 3 juni 2008.
Open ICT leidt vaak tot grote discussie, zeker als daar de term 'security' aan gekoppeld wordt. Immers, "open" lijkt een tegenstelling van veilig en vertrouwd. Maar is dit wel zo? Ben je veiliger met een slot, getest door 1 leverancier? Of is het juist verstandiger je beveiliging te laten testen door een horde "inbrekers"? Dit seminar biedt meer inzicht in security in relatie tot Open Standaarden en Open Source.

Nationaal ICT Event

Event op 22 mei 2008.
Het Nationaal ICT Event staat in het teken van de stimulering van ICT-toepassingen en levert een positieve bijdrage aan het klimaat rondom informatietechnologie en e-business in Nederland. Op dit evenement presenteren vier genomineerden voor de Broos van Erp prijs 2008 zich. Jonge, innovatieve ondernemers worden uitgenodigd om in te schrijven voor de Broos van Erp prijs 2008. De inzendtermijn loopt tot en met 10 april 2008.

  Media Plaza