Schriftelijke cursussen (IT)

Waarom deze schriftelijke cursussen?
1. U kunt zelf bepalen waar, wanneer en in welk tempo u studeert;
2. Persoonlijke begeleiding bij de bestudering van de cursus;
3. Certificaat van Deelname;
4. Kostenbesparing van 40% tot 60% in vergelijking met een mondelinge cursus;
5. Handig naslagwerk;
6. Uitgebalanceerd programma;
7. Praktische inslag.


FinanciŽle Sturing van IT

70% van de ICT-investeringen levert geen of nauwelijks rendement op...
Als manager wordt u geconfronteerd met de noodzaak tot investeren, terwijl de relatie tussen de investering en de business performance vaak onduidelijk is, hetgeen het nemen van de juiste investeringsbeslissing bemoeilijkt.
In deze actuele cursus worden methoden en technieken behandeld voor het beheer van kosten en baten van ICT over de gehele levenscyclus, m.a.w. (meer) rendement op uw ICT-investeringen!
Kernbegrippen:  FinanciŽle Sturing ICT-investeringen

Cursus IMPA-C leidt op tot Certified Project Manager

Deze cursus leidt op tot Certified Project Manager. Deze 5-daagse training is bedoeld voor projectleiders met minimaal drie jaar ervaring en richt zich op de toepassing van zowel de harde als de zachte kant van projectmanagement. De training leidt op tot het IPMA-C examen dat zowel kennis als vaardigheden toetst. Een uitgebreide examentraining maakt onderdeel uit van de training.
Kernbegrippen:  IPMA-C CPMA NCB

Cursus IPMA-D leidt op Certified Project Management Associate (CPMA)

Deze cursus leidt op tot de titel Certified Project Management Associate (CPMA). In deze cursus wordt ingegaan op de basisprincipes van projectmanagement. De theorie is gebaseerd op de vereisten zoals vermeld in de Nederlandse Competence Baseline (NCB) van PMI-Nederland (landenvereniging van IPMA). In 2004 zijn door IPMA de Nederlandse certificeringsprocedures beoordeeld en gevalideerd. Hiermee hebben de in Nederland uitgegeven Projectmanagement certificaten een internationale erkenning gekregen.
Kernbegrippen:  IPMA-D CPMA NCB

Post-HBO Praktijkopleiding Project Management

De 10-daagse officiŽle Post-HBO Praktijkopleiding Project Management is bedoeld voor ervaren projectmanagers, business managers en proces managers in projecten, die al beschikken over de noodzakelijke basiskennis (IPMA-D of een vergelijkbare opleiding).
Kernbegrippen:  Post-HBO Praktijkopleiding Project Management IPMA-D

Verandermanagement in IT-organisaties

Wilt u ook weten hoe u een veranderingstraject binnen uw ICT-organisatie zodanig inricht en bestuurt dat de verandering niet alleen op papier maar ook daadwerkelijk wordt doorgevoerd? En hoe u het management en de medewerkers zodanig motiveert dat zij actief participeren in de verandering? Dan is deze cursus een absolute must voor u!
Kernbegrippen:  Verandermanagement draagvlak participeren

Project management

Leer de basisprincipes van ĎProjectmatig CreŽrení en stel uw eigen projectplan op.
Ieder project heeft een goede, technische basis nodig. Maar als projectleider wordt u niet alleen geconfronteerd met de technische aspecten van projectmanagement, u moet ook leren omgaan met het commitment en de inzet van teamleden, opdrachtgevers, lijnmanagers en uw eigen rol als leidinggevende. De praktijkgerichte aanpak van Projectmatig CreŽren leert u hierop effectief te sturen.
Kernbegrippen:  Project management Projectmatig CreŽren

Time management

Deze Time Management training is gebaseerd op het internationaal erkende en toegepaste Proficiencyģ principe. De training is een combinatie van korte workshops, persoonlijke coaching (individueel maatwerk) en praktisch organisatieadvies. Deze training is al vele malen zowel nationaal als internationaal verzorgd.
Kernbegrippen:  Time management Proficiency organisatieadvies persoonlijke coaching